Χονδρική Πώληση Κρασιών
για Εστιατόρια, Bar
και Ξενοδοχεία


Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στις πρωτοποριακές συμβουλευτικές, εκπαιδευτικές και υπηρεσίες χονδρικής πώλησης κρασιών για εστιατόρια και bar. Προμηθευτείτε εύκολα, γρήγορα τα καλύτερα και αυστηρά επιλεγμένα ελληνικά και ξένα κρασιά, σε ασυναγώνιστες τιμές χονδρικής για την επιχείρησή σας!

 

Επωφεληθείτε τώρα από τις Δωρεάν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της ομάδας καταξιωμένων sommelier του Botilia για το κατάστημά σας.

 

Πάρτε Δωρεάν Μελέτη και Λίστα Κρασιών για το εστιατόριο ή το bar σας

 

Θέλω Δωρεάν Μελέτη  

Πως λειτουργεί

  • step 1

    Δωρεάν Συμβουλευτική

    Οι ειδικοί οινολόγοι και sommeliers του botilia.gr επικοινωνούν με την ομάδα σας για να συλλέξουν στοιχεία για το κατάστημά σας. Πραγματοποιούν μελέτη food pairing εάν πρόκειται για εστιατόριο ή συλλέγουν πληροφορίες για το κοινό του bar σας.

  • step 2

    Σχεδιασμός Λίστας Κρασιών

    Βασισμένη στη μελέτη, η ομάδα sommeliers σχεδιάζει την ιδανική λίστα κρασιών για το ύφος του καταστήματός σας ή την κουζίνα σας και πραγματοποιείται συνάντηση και αντίστοιχη γευστική δοκιμή.

  • step 3

    Στατιστικά και Προτάσεις

    Καταγράφοντας τις παραγγελίες και τη συχνότητά τους, σας δίνουμε πολύτιμα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο. Δείτε αναλυτικά τα περιθώρια κέρδους, τις καταναλώσεις και ότι άλλο χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

  • step 1

    Εύκολη Παραγγελία

    Καταχωρήστε τις παραγγελίες σας όλο το 24ωρο, με μοναδικά εύκολο τρόπο από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας μέσω της εξειδικευμένης και προσωποποιημένης πλατφόρμας χονδρικής, χωρίς να χρειάζεται να τηλεφωνείτε ή να στέλνετε sms.

  • step 2

    Παραλαβή

    Παραλάβετε την παραγγελία σας όταν εσείς επιθυμείτε μέσω του just in time μηχανισμού αποστολών μας. Ξενοιάστε γιατί η παραγγελία σας θα φτάσει στην ώρα της.

  • step 3

    Εκπαίδευση

    Αναλαμβάνουμε την δωρεάν εκπαίδευση του προσωπικού σας σε θέματα κρασιού και σωστού service ενώ είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει.